Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A polarizáltfény-terápia jótékony hatásai és fő alkalmazási területei IV:

2017.05.30

Az állatoknál,legyenek akár vad-vagy háziállatok ,jól megfigyelhető z a természetes vagy ösztönös vonzódás a naphoz és a fényben történő sütkérezéshez,amikor is energiával töltik fel magukat,így pihenve,gyógyulva.

A polarizáltfény-terápia elsősorban a melegvérű állatokra (emlősök,madarak),de bizonyos hüllőfajokra (teknősfélék,gyíkok) is kedvező élettani hatással bír. Használata világszerte egyre közkedveltebb az állatorvosi rendelőkben.

Kedvenceinket fokozatosan szoktassuk hozzá a polarizáltfény-terápiához,az első kezelés után gyorsan kialakul a bizalom a gyógymód iránt.

Kutyák és macskák : bőrbetegségek (bőrgombásodás,szőrtüszőatka,fülrühesség,bűzmirigygyulladás)operációk és sérüléseik utáni sebgyógyulás,ínhüvely-,ínszalag-és ízületi megbetegedések (csípőízület diszplázia,,kereszteződőszalag-szakadás,térdkalácsficam,porckorongsérv),izombetegségek,(tacskóbénulás),légúti megbetegedések (macskanátha).

Kis házikedvencek:kisemlősök (aranyhörcsög,vadászgörény ),madarak (papagályfélék)hüllők (teknős-és gyíkfélék). bőrbetegségek éltalános kezelése,sebgyógyítás.

Lovak: bőrbetegségek, (nyári ekcéma,rühesség),ínhüvely-,ínszalag-és ízületi megbetegedések,savós pataírha-gyulladás,csankpók,rendellenes csontkinövés (kapta) ,nyeregnyomás,operációk és sérülések utáni sebgyógyulás.

Szarvasmarha,sertés :tőgygyulladás,ínhüvely-,szalag-és ízületi megbetegedések,körömbetegségek,operációk és sérülések utáni sebgyógyítás.